Lax med god tomatsallad

lördag, juni 09, 2012

En väninna och jag var och shoppade loss i Örebro idag. Passade på att hoppa in på Oil & Vinegar för att fylla på min lilla flaska igen =) Idag blev det en Balsamicovinäger med smak av Dadlar och Fikon, super god att ha på tomatsallad och rotfrukter eller varför inte i en god marinad till köttet?! Dessutom ville jag ha en god olivolja  med smak på som passar att ringla över salladen. Det fick bli en olja med smak av paprika, chili och vitlök..

Blev även en tur till  Jysk där jag köpte nya utemöbler så att jag och mina vänner kan sitta på min altan och avnjuta all god mat eller bara en god kopp kaffe ;)

När man har trevligt går tiden superfort och jag var riktigt hungrig när jag kom hem. Det fick bli något som gick snabbt att laga till. Slängde in ett par lax filéer i ugnen som jag bara kryddade med lite salt och peppar och sedan lite Bruchetta med ost (från Oil and Vinegar). Och till det serverades tomatsallad med färsk lök, isbergs sallad och mini mozzarella som fick sig en skvätt av naturell olivolja samt Dadel & fikon balsam vinägern.... Blev mycket gott  och mättande..
You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar