Det blir inte alltid som man tänkt sig.

lördag, juli 28, 2012


Ville bjuda min vän Linda (och Er) på något riktigt läskande och gott idag, så jag bestämde mig för att göra hallon sorbet. Snabbt och enkelt att svira ihop i glass maskinen......Trodde jag ja! Men det stelnade ju aldrig, körde nog i 40 min och då var den fortfarande skapligt "rinnig" i konsistensen....... 
Skit samma vi orkade inte vänta längre utan åt ändå och jag kunde bara konstatera ett det var på tok för mycket socker i det receptet jag följt. Och nu 7 timmar senare har sorbeten fortfarande inte stelnat, lite tjockare har den blivit men inte alls så som sorbet ska vara :( Bara en söt sliskig massa, inte alls gott. Det åker i sopen!!!
Så Ni blir tyvärr utan recept men jag återkommer när jag fått till den som den ska vara :) Läskande God!You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar