Lyckad överraskning

söndag, juli 29, 2012

 
 
 

Efter 2 långa tysta veckor är dottern äntligen hemma igen. Fick lust att ge henne en riktig överraskning när hon kom hem. Så jag bokade biljetter till Pippi på de 7 haven som är årets föreställning på Lerbäcks teatern. Jag fixade lite goda mackor åt oss med sallad, salami, brieost, rödlök och gurka, och lite saft till såklart. Så packade vi in oss i bilen mot "okänt mål". Roligt med överraskningar. Tänk att så lite kan göra någon så glad! :)


Trots träsmak i baken av att sitta på plankor mellan pallbockar, så var föreställningen helt suverän! Barnen som spelar är jätteduktiga. Måga go'a skratt blev det och jag vet att detta kommer det att pratas om länge här hemma :)  
Tom vädergudarna var på vår sida hela tiden och började inte skvätta förrens det var slut.(PS. Tråkigt nog glömde jag kameran hemma och fick ta bilder med min dåliga mobil, där mer än hälften av bilderna blev så dåliga så de inte går att visa)

You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar