Minus på vågen

fredag, juli 06, 2012

Idag är det precis 1v sedan jag började följa Viktväktarnas sätt att äta. Jag har köpt mig en Pro-Points kalender så att jag kan hålla koll på allt som stoppas i munnen. Även en liten kokbok med smarriga recept fick följa med hem. För mig så känns det bra att kunna äta allt, även pasta och potatis och ändå kunna gå ner i vikt! Det underlättar för mig i min vardag också då jag slipper tänka på att göra annan mat till fröken A. Och eftersom jag valt att inte gå på mötena så tänkte jag uppdatera lite resultat här på mat bloggen istället. Just för att känna mig motiverad och hålla mig peppad att fortsätta. Nu känns allt otroligt lätt och jag har bestämt mig en gång för alla att de överflödiga kilona SKA bort!

Såååå denna vecka blev resultatet på vågen -1,4 kg. Känner mig otroligt nöjd hittills. Nu är det bara att kämpa på 18,6 kg kvar ;) Men mitt första mål är 3 kg ner, det känns nära :) Vi får se hur nära om en vecka!

Jag förmodar även att denna blogg kommer att fyllas med lite nyttigare recept hädan efter.....=D


You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar