Dags för förändring

söndag, augusti 05, 2012

Go' kväll i stugan, hoppas helgen varit bra?!

Här har det varit full rulle, igår var jag och en god vän på antik marken i Askersund. Hela stan full av folk (ca 10.000 besökare). Detta är en kul annorlunda marken med loppis pryttlar som anordnas varje år. Har man tur kan man få tag på riktiga rariteter. Jag handlade dock ingenting utan var mest där för att det är trevligt att kika på alla gamla saker. En riktig nostalgi tripp, såg en massa saker som fanns hemma under min uppväxt som fick mig att minnas tillbaka. :)

Idag där emot har jag fyndat! Ett runt köksbord med 4 stolar för under 500-lappen, precis ett sånt bord jag letat efter! Toppen! Nu ska möblerna målas vita och inta sin plats i köket. Det kommer bli så snyggt! 


Slarvat med maten har jag gjort i helgen också, - INTE bra! I går lunchade jag och vännen K på pizzeria Strandhugget. Och idag blev det en matlåda med kokt frukost korv med potatis och pepparrots sås, inte fullt lika dåligt som pizza. Nu är dottern hemma igen efter en pappa helg och då mumsade vi gladeligen  i oss vars en hamburgare, så troligtvis har man gått upp ett par kilo i helgen  :( 
I morgon är hårda tag som gäller och åter till ordningen dags att börja tänka på vikten igen, nu har det varit för mycket av det goda ett tag...
You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar