Nyheter

tisdag, augusti 21, 2012

Oj oj oj vad tiden springer iväg, redan tisdag idag och nästan en hel vecka har gått utan inlägg. Har haft så mycket att göra att jag knappt minns vad. I lördags var vi på PartyLite konferens på  Conventum i Örebro.
Dagen började med en god lunch som bestod av kyckling filé med ugnsrostad potatis och ratatuille.
Sedan blev det dags för programmet att rulla igång med hedringar och genomgång av nya produkter. Mycket vackra produkt nyheter i höstens katalog. Efter lite shopping av nya produkter och kaffe med smörgås så fortsatte programmet ett par timmar till med ytterligare hedringar och vinstdragningar. Där efter blev det dags för "gala middag" där det även bjöds på ett frieri <3 Allt kan hända på konferenser ;)Vacker dukat med ca 1000 ljuslyktor i lokalen! Maffigt värre. Det stod 1 Symetri votivljushållare, vid varje kuvert. Går inte att beskriva vad fint det är att komma in i lokalen med alla brinnande ljus i lokalen.

Så här ser lycktorna ut :) Så himla söta! Blev min favorit direkt när jag såg dem. Detta är mellan storleken i ett set om 3st. (Vi fick hela setet med oss hem, TACK för det PartyLite)
Dessa kommer dessutom alla värdinnor kunna köpa till väldigt rabatterat pris i september =) Me like!

Kvällens meny som var inte fy skam! Helt suveränt god. 

Och lite mer godsaker...... Martin Stenmark underhöll hela kvällen med bra musik och ett grymt uppträdande! Det blev en sen kväll och jag somnade nog inte förrens vid 3-tiden. 

Jag fick kliva upp på scenen också, stod i konfettiregn och fick ta emot denna vackra 
Fjällstuga 3-veksljushållare med 3-veks ljus i doften Friska löv. En av höstens vackra nyheter! Gissa om jag blev glad!

You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar