Älskar att fiska

lördag, september 01, 2012


Detta är vad jag och en god vän har roat oss med denna strålande lördag, och jag tackar så mycket för att jag fick följa med .....

Vi åkte till en otroligt fin liten sjö straxt utanför Nora med stora förhoppningar om att vi skulle fixa lite regnbåge eller röding att lägga på middags bordet. Men tyvärr var inte fiskelyckan på vår sida idag. Inte ett hugg en gång. Jag såg en liten röding följa efter mitt drag vid ett tillfälle, en aning retligt kan jag tycka. Ha ha.

Fiska är något jag önskar jag gjorde lite oftare, händer allt för sällan nu för tiden. Det är så otroligt avslappnande och skönt. Till och med så avslappnande att jag somnade som en klubbad säl på soffan när jag kom hem. hahaha

Inte van att andas frisk luft i så många timmar i streck ;)

You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar