Fyllda tomater

tisdag, januari 22, 2013

Tisdag idag, vecka 2 med lchf och det funkar över förväntan denna gång! Jag mår toppen och saknar inte socker eller kolhydrater alls, vilket jag är otroligt glad över! Hittade t.om kokosmjöl och mandelmjöl på ica idag, vilket jag inte sett funnits tidigare. Nu kan jag äntligen fixa eget fikabröd till fredagsfikat på jobbet :) Då slipper jag frestelsen att hugga in i något onyttigt. Vår avdelning är ju kända för att "leva" på fikabröd och godis, inte bra alls när man sitter still hela dagarna!

Till kvällsmat idag fick det bli lite kylskåpsrensning , det fanns tacofärs kvar sen i lördags så jag gjorde fyllda tomater med det och lade en ostskiva ovan på och sen gräddade jag dem i ugnen på 200grader i ca 20 min. Gott och mättande.

You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar