Nya matvanor

lördag, januari 19, 2013

Jag har bestämt mig för att ändra mina kostvanor för att på sikt gå ner i vikt, bli piggare och må bättre. Håller därför på att så smått gå över till lchf igen. Har dock bestämt mig för att inte byta matvanor helt tvärt, utan försöker äta nyttigt och ta bort så många kolhydrater som möjligt nu i början men inte helt! Tex så äter jag naturell yogurt med en skivad banan till frukost. Och skulle jag bli sugen på en macka så har jag inte förbjudit mig att ta en. 
Anledningen till det är att jag ska vänja mig med de nya vanorna i min egen takt. Sätter jag upp förbud så vet jag att jag trillar dit på både godis och andra onyttigheter bara för att jag är så fokuserad på att inte äta det! 


På jobbet i veckan har jag beställt mat med extra sallad och bett dem ta bort potatisen, så den här första veckan har funkat bra. Och jag mår bra och känner mig redan mycket piggare.
Igår kom även boken - "Viktminskning med LcHf av Åse Fredriksson Falkman" som jag beställt. Mycket vackra bilder, inspiration och goda lättlagade recept var det i den precis som jag hoppats på! Nu kommer det bli mycket lättare att viktminska.

Men innan jag hunnit handla hem ingredienser så får jag nöja mig med att tömma kyl och frys på det som finns ;) Så idag fick det bli en enkel tacosallad med lite cremefraishe blandad med ½ tsk mangochutney. Inte så långt ifrån lågkolhydratskosten men kryddorna innehåller lite socker.

You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar