Bra frukostvanor

söndag, juli 07, 2013


Hej på er. Vilket underbart väder man vaknade upp till idag :) Strålande sol och det är jätte skönt ute.

Idag så fick det bli en tallrik fil och flingor + en stor mugg kaffe till frukost.

Hämtade ut ett paket från Buzzador igår med Kelloggs Special K, både naturella och med bär. Receptet är omgjort igen (vilken gång i ordningen vet jag inte) nu är det mer fullkorn i, krispigare flingor och mer fibrer i dem. Personligen tycker jag att de var lite för hårda att tugga på, fastnade ordentligt i tänderna vilket jag inte gillar. Smaken var god annars.

Kommer Ni ihåg de pytte små Special K flingorna som fanns i början på 80-talet? De var absolut godast tyckte jag och jag saknar dem.

You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar