Nya Stand "N" Stuff bröd

torsdag, september 11, 2014

Hej på Er. Nu har det varit tyst för länge på den här bloggen. Dags att ta tag i den igen. Bytte till en annan bloggportal en stund men insåg att jag gillar Blogger bättre. Kanske ska ta och flytta över recepten från Nattstad hit? Vad tycker Ni?

Hur som helst så kom ett paket från Buzzador på posten i förra veckan. Det innehöll nyheter från Old Elpas.
Tortilla båtar och taco krydda :)
Dessa godsaker ska jag nu "#buzza" om ;)

I helgen som var blev det båtpremiär ;) Oj vilka bra bröd det var! Bara att lasta i allt man ville ha och sedan hugga in. Enkelt och jättegott. Mindre kladd än de vanliga tortilla bröden.

Måste även testa att fylla dem med något gott och sen gratinera i ugnen. DET tror jag kan bli en riktig HIT. Här är det nog bara fantasin som sätter gränser.

Köpte även den nya salsasåsen på ICA i samma serie. Köpte medium stark, men jag vet inte om den kanske var felmärkt eller nå't för den var totalt smaklös. Mildare smak än den milda! Mysko. Får prova den en gång till och se om det var en engångsföreteelse kanske.För Er som vill testa det här med att bli Buzzador, klickar bara på länken. Det är helt kostnadsfritt så får Du erbjudanden med jämna mellanrum med produkter som ska testas och utvärderas. Kul sätt att få prova nyheter :) Bara att testa!

#Buzzador #Buzzning #Stand  N Stuff

You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar