Lite förändringar

onsdag, januari 07, 2015

Ni som hängt med här ett tag nu kommer säkert att märka små förändringar i bloggen. Bla så har jag gått med i vikt väktarna (igen) för att få bort de sista 15 kilona till sommarn. Kanske kommer jag dela med mig av mina med och motgångar och en del funderingar kring detta. Vi får se.

Däremot så kommer recepten som läggs in i bloggen framöver att vara Propoints beräknade. Det är Viktväktarnas system för att hålla koll på hur mycket och vad man får i sig på en dag. Så vill man prova på lite nyttigare och god mat, ja då har du hamnat helt rätt :)

På facebook har jag gått med i ett par grupper också för att få lite peppning av andra kämpar. Något som har kommit upp där rätt ofta på sista tiden och som tycks ha blivit en trend är dessa aktivitets armband som håller koll på hur mycket man rör sig på en dag och varnar om man har suttit på röven för länge. Jag funderar helt klart på om jag skulle ta och köpa mig ett armband för att bli mer motiverad av att röra på mig. Hittade faktiskt ett billigt nu på Ellos som var nedsatt till 349kr! Ett helt ok pris tycker jag, det har kostat 599kr tidigare. Men då kan man inte koppla upp det till Viktväktar appen vilket vore trevligt för att få aktivitets points också.

Det kan man ju göra med Fitbit där emot, så frågan är om jag ska lägga en lite större slant för att kunna koppla till Appen eller om jag ska köra på det billigare alternativet? Finns ju en uppsjö av armband hittade även ett på Nelly, blir att ta sig en riktig funderare och väga för och nackdelar.....

Är det några av Er läsare som testat dessa armband som kan tipsa om vilket märke som är bäst?Polar Loop

You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar