Det goda mellanmålet

tisdag, april 28, 2015


Satt och tänkte på jobbet idag att något jag var dålig på innan jag började med Viktväktarna var att äta mellanmål! Ganska korkat av mig egentligen för när jag blir hungrig så blir jag på uruselt humör, fräser och blir irriterad. Nu för tiden så tar jag alltid med frukt eller något annat lättuggat i väskan när jag ska bort, då hinner jag hejda blodsockerfallet och jag håller mig glad hela tiden fram till nästa måltid. En stor fördel för folk runt omkring mig ;)

Vad äter Ni helst till mellanmål?
Mitt favorit mellis just nu är 100 gram lätt keso med ananas och jordgubbar endast 2 Propoint. Bären lägger jag ner frysta i burken, de hinner lagom tina i kylen tills jag ska äta på eftermiddagen. Kanongott och enkelt!

You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar