Läskande sommar smoothie

måndag, juni 15, 2015
Äntligen helg och sommar värme  Kontoret stängde kl. 12,00 idag, inte helt fel en fredag., blev lite långhelg på så vis. Passade på att svänga förbi Stadium outlet innan jag rullade hemåt. Hittade ett par skitsnygga jumpadojjor på REA som fick följa med mig hem  Kostade mindre än halva ord pris. Sånna priser gillar jag! Invigt dem har jag också gjort med en PW på 3,5 km, riktigt skönt.


 (Färgen kommer inte riktigt fram men de är riktigt neonrosa! Skitsnygga )

Nu har jag gjort mig förtjänt av det bästa jag vet, en Piña colada smoothie (dock alkoholfri). Sätter mig på balkongen och bara är en stund.

Här kommer receptet till 2 stora glas smoothie.

3 dl ananasjuice
1 dl kokosmjölk
2-3 dl frysta ananas i bitar
1 msk florsocker
4-5 isbitar

Vill man festa till det ytterligare kan man ju alltid ha i en skvätt Rom.
Mixa alla ingredienser i en mixer till den är slät och fin. Servera i lite snygga glas med sugrör. NJUT.

You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar