Nu är sommarläsningen inköpt

fredag, juni 26, 2015


Hej på Er.

Nu är äntligen sista arbetsdagen gjord och den blev väldigt kort. Kl 11:00 gick vi hem för en 4 veckor lång och efterlängtad semester. På torsdag kommer värmen och solen har prognosen utlovat. Hoppas verkligen det stämmer!

Jag vet inte hur det är med Er? Men jag blir en riktig bokmal när sommarn kommer, Har snart läst klart sista boken i trilogin om Femtio nyanser Mr Grey. Mycket bra serie!

Känner ett par stycken personer som bara sett filmen eller läst omdömen från kritiker och som blivit riktigt förbannade över handlingen (läs Grey). Finns säkert många fler än dem jag känner som gjort samma sak. Men jag säger bara LÄS dem, Ni kommer älska böckerna (och Mr Grey).

Egentligen föredrar jag en riktigt spännande deckare framför romantiskt tjafs som jag brukar säga. Har handlat på mig några stycken så jag slipper bli utan i sommar.

Mons Kallentofts - Zack är en ny serie av honom som han skrivit tillsammans med Markus Lutteman. Jag har läst Kallentofts andra serie om polisen Malin Fors som jag fullkomligt älskar. Så jag förväntar mig att den här nya serien är precis lika bra som den andra.

Dean Koontz - Är en annan författare som jag gärna läser. Spänning, skräck och övernaturliga fenomen i en salig blandning. Precis som bra böcker ska vara!

Cirkeln av Mats Strandberg hittade jag i top 10 hyllan på ICA. Ingen författare jag känner igen men det verkar vara en spännande handling om några tonårstjejer som blir bortförda. Detta är också en trilogi så vi får se om den är så pass bra att det är värt att köpa de andra.

Vad gillar läser Ni helst? Överös mig med tips på bra böcker, för de här 3 räcker bara ett par veckor!

You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar