Svalkande gott.

torsdag, juli 02, 2015


Hej på er.

Hur har ni det i värmen? Jag har parkerat mig i skuggan på balkongen, dottern har följt med en kompis till stranden. Försöker undvika solen idag då jag brände mig lite igår på stranden. Gjorde en riktig läskande god drink att svalka mig med (dock alkoholfri). Tog en bit melon och några cm gurka som jag skalade och till sist någon dl alpro soya coconut och några isbitar. Mixa och häll upp i glas. Klart (0 Propoint för oss viktväktare)


2015-07-02 15.29.522015-07-02 15.46.11

You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar