Bakpotatis med rostbiff

torsdag, augusti 06, 2015Hej hej.

Hemma i vår "lilla" håla har vi en LIDL butik. Där handlar jag väldigt ofta, gillar deras sortiment vad gäller frukt och grönsaker (Mycket fräschare än i ICA butiken vi har här). Även i mejeri disken har jag hittat produkter som jag bara älskar! Bla denna yoghurt kvargen 0,9% som jag numer använder i de mesta röror och fyllningar istället för creme fraishe. Blir hur bra som helst, mycket bättre (enl mig) än vanlig kvarg som jag inte är så värst förtjust i. För viktväktare är den dessutom helt OK enl min Vv coach att använda som mättade fast den inte finns i appen.


Nu har jag gått och varit sugen på bakpotatis i flera dagar! Lika bra att svänga ihop det då för att stilla begäret! Den här gången blev det en fyllning med rostbiff smaksatt med pepparrot. Väldigt gott!

Till 2 potatisar


2 st bakpotatisar
250g yoghurt/kvarg
2 msk lätt majjonnäs
½ tsk dijon senap
½ - 1 tsk riven pepparrot
200 g rostbiff i skivor
2 msk rostad lök
salt, grovmalen svartpeppar

Blanda i ordning yoghurt, majjonnäs och senap i en skål, riv i pepparroten. Strimla rostbiffen och blanda ner i röran, spar lite till garneringen. Smaka av med salt och peppar.

Picka potatisarna och kör dem i micron på max effekt ca 15 - 20 minuter. Känn med en potatissticka så de blir helt mjuka i mitten. Ta ut dem och gör en skåra i mitten och fyll dem med rostbiffsröran, toppa med torkad lök och servera med en fräsch sallad.

You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar