Strange things happens every day...

fredag, maj 20, 2016

När jag slutade mitt jobb i mitten på februari så såg jag fram emot att vara "ledig" ett tag eftersom jag mått så dåligt sista tiden. Arbetssituationen var verkligen under all kritik och jag var sååå nära att gå in i den berömda väggen! Mådde skit helt enkelt! Planen var att jag skulle ta hand om mig själv ett litet tag och hitta tillbaka till arbetsglädjen igen.

Samtidigt visste jag att det saknades folk inom vården så jag sökte tjänster i LSS - omsorgen. I slutet på mars fick jag in en fot och skrev anställningsavtal på timmar. Till att börja med har jag varit på 2 st boenden i Kommunen och jag trivs jätte bra. I morse såg jag fram emot en sovmorgon och så ringer telefonen straxt efter 8.00. Det var Jenny på bemanningen som undrade om jag snabbt kunde hoppa in på ett annat boende som jag aldrig varit på. Och det är väl klart att jag kunde det, jag är aldrig omöjlig.

Så någon längre "ledighet" blev det ju inte efter jag slutade på mitt förra jobb :) Jag har häcken full. Och det här är det absolut roligaste jobbet jag haft någon gång. Även fast det är obekväma arbetstider. Och det viktigaste av allt!! Jag har hittat mig själv igen och mår bra :)

(Här ser ni några fler bilder från trippen till Öbykulle)

You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar