Sponsrad Video - Knasigt på grillen.

torsdag, juni 30, 2016

Hej på Er.

Vad är det godaste, konstigaste eller bästa som Ni har grillat någon gång?

Hos oss blir det mest det gamla vanliga som kött, kyckling, korv eller hamburgare. Ibland brukar vi även grilla frukt, bananer och ananas gillar vi bäst och självklart ska det serveras med en stor klick glass. Eftersom vi bor i lägenhet och inte kan använda vanlig grill pga brandrisken så har vi en elgrill på balkongen.  Funkar ju bra det också fast godast är det ju att laga mat på en kolgrill.

 Förra året så gjorde vi ju ljummen potatis sallad (som ni kanske kommer ihåg?) den kan jag varmt rekommendera. En god smak av vitlök med en touch av citron och basilika. Bara att lägga i folie och värma på grillen. Serveras förslagsvis till en god köttbit eller varför inte en bit lax.

Just nu så har ICA en rolig kampanj med en massa roliga tips på vad man kan slänga på grillen. Lite man tager vad man haver. Munkarna MÅSTE testas (älskar) och brieosten är säkert en riktig fullträff!

Ta en titt på videon för att få fler roliga tips på vad man kan slänga på grillen.
Kanske har Ni redan testat några av recepten? Berätta gärna.
Surfar Ni in på Icas hemsida finns det fler smaskiga recept!
"Detta är ett inlägg i samarbete med ICA"You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar