I'm an addict.

tisdag, juni 07, 2016

Hej.

Vad är det med sommaren och böcker? Finns ingen annan period på hela året som jag läser så mycket som just på sommaren. Helst av allt deckare eller någon bra fantasy. Igår kväll när jag gått och lagt mig började jag på en bok som heter LEON (av Mons Kallentoft & Markus Lutterman. Författare som jag älskar) Gastkramande från första meningen och har svårt att slita mig! Redan slukat halva boken, och då har jag ändå jobbat hela dagen idag!

Eftersom läslusten slagit till med storm så beställde jag 6 st pocket böcker till i förrgår så det ska räcka hela sommaren. Men är de lika bra som den här så lär de ju tyvärr vara utlästa på ett par veckor.

Vad läser Ni för böcker nu i sommar? Ge mig gärna tips på fler bra författare.

You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar