Strul med bloggflytt...

lördag, juni 18, 2016

Som Ni säkert märkt så kommer man inte åt nettansgodsaker.com för tillfället. Alla inlägg är dock flyttade till den här adressen. Orsaken är att jag håller på att flytta bloggen till ett annat webhotel då det jag hade inte fungerade tillfredsställande.
I samband med att jag byter webhotell (till one.com) så skippar jag wordpress också som bloggverktyg och återgår till blogspot som jag gillar bättre. Tyvärr så har en hel del bilder gått förlorade i bloggen iom att jag lade ner wordpress. Super tråkigt! Försöker återställa bilder (ett jätte jobb) men alla går nog tyvärr inte att hitta igen eftersom jag raderat en hel del från mina arkiv.


Nettans Godsaker kommer att kunna nås igen inom kort (förhoppningsvis under nästa vecka) och om allt fungerar som det ska så kommer denna adress vara kopplad till nettansgodsaker.com i framtiden.
You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar