Danmark - Dag 1

torsdag, juli 14, 2016

Hej på er.
I dagarna 3 har vi nu varit i Danmark på semester. Vi var framme på Campingen ganska sent på lördagen, runt 18.30 om jag inte minns fel. Då skulle vi packa upp, bädda och fixa käk. Stugorna vi bodde i var jätte söta (och pytte små) 4 bäddar i varje stuga eller snarare fridgebod. Funkade bra, vi skulle ju bara sova där.


På söndagen packade vi ihop matsäck och tog bussen till Legoland. Tyvärr var inte vädergudarna på bästa humör så regnkläder på! Små regnade nästan hela dagen förutom några timmar på eftermiddagen. Men trots regnet så blev det en riktigt trevlig dag.

Fröken A drog iväg med sin kompis och åkte karuseller så henne såg jag inte röken av på hela dagen nästan. Men det gjorde inget jag hade också sällskap av en vän.
Fröken A och jag möttes upp och käkade vår matsäck. Sen försvann hon igen. Det bästa med vädret var ju att det drog ju inte mycket folk till parken så köerna till karusellerna var jättekorta. Perfekt för en karusell älskande dotter.Har Ni aldrig varit på Legoland kan jag varmt rekommendera det. Det är verkligen ett utflyktsmål för både stora och små. Så fascinerande att se alla dessa fantastiska legobyggen! Vilket jobb att få ihop allt. Alla små detaljer, helt galet.
You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar