I morgon bär det iväg....

fredag, juli 08, 2016

Äntligen lite semester! 1 vecka ledigt får jag i år, kanske 1 vecka till i början av augusti men det är inte bestämt ännu. Det är en nackdel när man nyss bytt jobb att man inte får semester efter ordning. Tyvärr ser det väl inte så ljust ut på den fronten de närmsta åren heller då jag börjar plugga i augusti. Men det kan jag bekymra mig över nästa sommar!

Nu ska vi bara njuta, imorgon drar jag och den yngsta dottern till Danmark och LEGOLAND! Det ska bli riktigt roligt. Det blir första gången vi åkeralltid velat ta med min dotter dit som älskat att bygga med lego sen hon var liten. Hon kan iof ta fram legot nu med iblan fast hon är 14, dock inte så ofta.

Matsäcken är klar för nerresan det blir kycklingwraps med äpple och ädelost i.  Mättande och jättegott! Vi tar även med oss lite mellanmål såsom risifrutti, ananaskeso, yoghurt frukt mm. Hungriga lär vi inte vara iallafall.
Ca 12 timmar kommer resan ta så man är väl lagom mör i kroppen och knoppen när man kommer fram .


Till dessa goda wraps behöver Ni......

Tortillabröd
Grillad eller stekt kyckling
Tomat
Gurka
Grönt äpple
Salladsblad
Mögelost

Gräddfil och sweetchilisås.

Sela allt i mindre bitar, fördela på brödet rulla ihop och servera med såsen. SUPERGOTT
You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar