Letar recept till jul och nyår.

onsdag, december 07, 2016


Hej hopp.

Detta inlägg är ett samarbete med MyTaste!

Nu var det väldigt länge sen jag var inne här. Nu planeras julbak, godis tillverkning och nyårsmeny här. Bläddrar i kokböcker och letar på nätet efter smarriga recept. Detta varvas just nu med hemtentamen i hälsopedagogik och psykologi. Så när tiden för bakning ska hinnas med vet i sjutton..

Något som underlättar för mig som matbloggare är MyTaste hemsida. Där kan jag sitta i timmar ibland och bara leta bland alla smarriga recept. Här samlas recept i från sveriges matbloggar och även andra recept siter. Hittar jag något gott som  jag gillar kan jag enkelt spara det i kokboken som finns på min sida där. Även mina recept här på bloggen hittar man på MyTastes hemsida. Det tycker jag är kul.

För att enklare komma åt allt jag sparat så har jag faktiskt installerat MyTastes nya webläsarknapp som numer ligger högst upp till höger i min webläsare. Ett enda klick och man är på rätt ställe så att säga, superbra ju!

Så för er som är receptsamlare precis som jag så tycker jag att ni ska installera denna knapp för att spara tid i längden klicka HÄR så kommer du direkt till installationen.


Inlägget innehåller AdLinks.
You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar