Löfte till mig själv.

lördag, januari 07, 2017

Hej hej.

Äntligen är allt julgodis uppätet! Nu kan man börja fokusera på att försöka äta nyttigt igen. Har lovat mig själv att skärpa till mig när det gäller sockerstinna saker som godis, chips, kakor mm under detta året. Jag vill ju ner i vikt men det är såå himla svårt, ju mer jag tänker på det ju mer äter jag! Och inte är det nyttiga saker som slinker ner då inte utan allt jag kommer över. Varför blir det så?

Så nu ska jag inte säga (och tänka på) att jag ska banta och gå ner i vikt nå mer! Ska prova dra ner på socker och kolhydrater i övrigt, köpa mer fullkornsprodukter, röra på mig mer och hoppas på att det ger resultat. Göra bättre val här i livet, inga förbud utan äta allt i mindre mängd och mer sällan. Tror det kan bli bra.


Min kompis och "sambo" James gör det så mycket lättare att komma ut och röra på sig. Han kräver långa promenader och mycket motion. Sen lite ljus, barmark och värme på det så kommer det bli toppen. Kanske kan man försöka sig på att springa också (om benhinnorna vill) till våren, vi får se.......

Nu en tur till Ica och handla lite till dagens lunch som blir Het ytterfilé, recept kommer lite senare.....
Ha det!


You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar