Handikappad idag..

onsdag, maj 03, 2017

Idag har det inte blivit många knop gjorda här hemma. Kan knappt röra mig pga min fot som bestämt sig för att jäklas ordentligt. Hälsporre är banne mig inte att leka med har jag upptäckt, smärtan varierar fram och tillbaka och igår var jag helt smärtfri. Passade då på att ta en långrunda i skogen (igen) men det skulle jag inte ha gjort. Varför kan man inte bara ta det lite lugnt några dagar så inflammationen får läka? Men så fort man är smärtfri kör man på som vanligt. Fast idag har jag faktiskt fått lyssna på kroppen och tog bara en "kort" runda med hunden. Har ju hört att det kan ta år innan man blir fri från smärta men hunden måste ju ut och det är ju så skönt ute nu.....*suck*. Vill så mycket, jag har inte tid med detta nu! Har iallafall beställt någon strumpa som ska vara bra samt iläggssulor  i silikon till skorna så får vi se om det hjälper. Och gör det inte det är det väl dags att traska till läkaren och få remiss att gjuta sulor efter mina fötter. Någon gång ska man väl kunna röra sig igen.
You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar