Sommarlov äntligen.

tisdag, maj 30, 2017

Efter en fullspäckad månad med både jobb och skola känns det skönt att terminen äntligen är över. Har varit galet intensivt med salstenta som jag knappt hann plugga till, och ett grupparbete som skulle redovisas muntligen idag. Att få ihop ett gemensamt arbete mellan 5 personer som alla arbetar extra är inte den enklaste saken i världen. Men det gick och nu är det äntligen slut för den här gången. Det som saknas nu är slutbetyg i 2 kurser sen kan man pusta ut ordentligt.

När det är så här intensivt så stressar jag upp mig otroligt mycket och när jag sen slappnar av så kommer huvudvärken som ett brev på posten. Så denna underbart sköna. varma helg med tropiska temperaturer har jag legat totalt utslagen på soffan med migrän from hell. Snacka om bad timing. Första gången på ett år som jag fick sjukskriva mig från jobbet.

Nu ska jag ladda batterierna på jobbet så jag orkar med sista terminen till hösten som kommer bli om möjligt ännu mer intensiv än denna terminen. Önskar Er alla en skön sommar.You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar