Bästa frullen.

torsdag, juni 22, 2017

Hallå hallå.

Hur har Ni det? Här är det som vanligt en massa järn i elden, mest jobb faktiskt. 
Just i skrivande stund sitter jag och äter frukost och försöker ladda upp för ett besök hos tandläkaren och laga en tand, barnbarnet kommer straxt efter och ska vara hos mig ett par timmar och lite senare ett kvällspass på jobbet.

Min frukost består oftast av naturell yoghurt med banan eller jordgubbar. Det brukar jag stå mig riktigt bra på fram till lunch. Ibland kan jag behöva en knäckemacka eller två emellan om jag stigit upp riktigt tidigt och lunchen drar ut på tiden. 
Den yoghurt som jag tycker är den absolut godaste är den som de har på LIDL, så himla mild och krämig! 

Har Ni provat den? Om inte gör det.... Helt klart den bästa yoghurten!
Nu ska jag ut med hunden en sväng och sedan rusa till tandis, ha en bra dag.
You Might Also Like

0 kommentarer

Instagram

Like us on Facebook

Listad på

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Mat och Dryck
Matklubbens Topplista mytasteswe.com Top 100 Matbloggar